Dags att börja trolla med knäna

boktravar.jpg

Jaha, då var alla böcker som legat och skräpat på hyllor, golv och fåtölj ihopsamlade. Då återstår bara frågan hur jag ska få in dem i bokhyllorna, de bågnar ju redan.

4 reaktioner till “Dags att börja trolla med knäna”

  1. Sådant är aldrig lätt. Men om man ska tolka det som att dessa böcker är bortrationaliserade ser det ut som om du har rest färdigt till Berlin.

  2. Oh, nej nej, det är helt feltolkat, det här är de böcker som tillkommit i mitt bibliotek sedan jag senast sorterade bokhyllorna. De ska in i mitt ordinarie bibliotek, frågan är bara hur det ska gå till rent fysiskt. Jag formulerar om inlägget en smula.

  3. Det är tidigare utrikeskorren Jan Mosanders bok om Berlin, han var korre där för Expressen på sjuttiotalet och sedan för SR på nittiotalet. Mycket trevlig liten sak, en sorts blandad fakta- och krönikebok.

Kommentarer är stängda.