Coffice

Jag är ju en caféarbetande person för tillfället – vi har ännu inte hittat något nytt kontor som fallit oss på läppen och nu avvaktar vi nog till efter sommaren – och det borde ju rimligen kunna innebära att jag kan delge omvärlden mina bästa och sämsta arbetsplatsfik och andra ställen. Ja! Kul projekt – att fika sig genom stan och arbetslivet.

Så nu ska jag börja ta anteckningar. I dag har jag till exempel hunnit med Vetekatten, Biblioteket Plattan och nu Stadsbibliotekets fik. Återkommer med omdömen.

2 reaktioner till “Coffice”

  1. Vetekatten har tradition att vara första anhalt för shoppingbussen från Sandviken med omnejd, som när vi åkte på sjuhusets personalförenings resor. Tror inte att det går några bussar nuförtiden, vägen var ju lång före E4ans tid.

    1. Jättesent svar, men: Jo visst går det shoppingbussar nu också, även om jag inte vet om de kallas så. SGS-bussen har typ fem dagliga turer ner till Stockholm och upp igen, kostar 220 kronor t/r, väldigt billigt. Man behöver inte åka hem samma dag som man åkte ner heller, fast det blir lite dyrare om man åker på skilda dagar tror jag.

      http://www.sgsbussen.nu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.