Bryan Adams is in da house! Or in da telefonlur iaf.

Min chef Micke sitter as I write och pratar i telefonen med Bryan Adams några meter bort. Jaja han må vara en stjärna på dekis men låtar som ”Summer of -69”, ”Run to you” och ”Heaven” sitter för evigt inpräntade med värme i mitt sinne hur okreddigt det än är och jag älskar när ungdomen gör sig påmind oavsett om den kommer i form av rödhårig page eller kanadensisk FM-rock.

Tror jag måste gå närmare telefonluren och kanske höra hans röst.

2 reaktioner till “Bryan Adams is in da house! Or in da telefonlur iaf.”

  1. Strages Arnpudel var ganska rolig. När drog ner sitt första betyg och sen åkte till en biograf där han delade ut pengar till missnöjda Arnbiobesökare. Skulle inte förvåna mig om han satte för högt betyg från början, bara för att få göra den grejen.

Kommentarer är stängda.