Besattheten och jag

Det är ju tillökning på gång. En ny Macbook är på ingående. Den har den senaste tiden vållat tandagnissel, oro och vinsvep. Sedan natten till i går befinner den sig i Sverige, efter att under sin hitanfärd besökt Kina, Sydkorea, Holland, Polen, Tyskland, Holland, Tyskland och sedan ett slutligt skutt till Bromma flygplats (thank you UPS tracking service).

I dag ska den dyka upp. Någon gång mellan nio och sjutton ska det komma en brunklädd man med ett paket under armen in genom vår reception, efter mycket krångel, besvär och ett misslyckat leveransförsök har jag lyckats ändra adress till jobbet. Jag måste kvittera den personligen enligt UPS-kvinnan jag talade med i morse, således sitter jag redan på jobbet, en timme för tidigt, orolig för att datorn ska komma exakt när jag gör min telefonintervju med Moneybrother klockan tio, hur jag nästan kan se budkillen stå och stampa i receptionen men Moneybrother bara pratar och pratar och pratar och jag kommer inte ifrån, receptionisterna försöker hålla honom fast men datorn försvinner iväg till platsen dit där datorer försvinner, vart det nu är.

Jag berättade om mina vedermödor och ängslan för mina kollegor som undrade varför jag var här så tidigt. Du verkar nästan gråtfärdig sa min chef.

Ibland undrar jag om den här Applekärleken är så nyttig egentligen.