9 reaktioner till “Ballong ohoj!”

 1. Påbörjade Dannyboy och kärleken igår. Det är det finaste jag läst sen … ja, säg det. Låt den aldrig ta slut, ekar det inombords. Det värker till vänster under revbenen. Ett mästerverk!

 2. Jo, tänkte på en sak:
  Du och Virtanen.
  Många gemensamma nämnare: yrkesval, författare och blogg. Finns det fler måntro?

 3. Hm, nja, tja, vet inte. Tror inte att vi är särskilt lika som personer. Men någon som känner oss båda får gärna göra en komparativ analys.

 4. Haha! Mini-Virtanen. Men du är snyggare iaf (iaf på bild, har aldrig sett Virtanen irl och känner inget behov av att göra det heller även om han säkert är snäll och bra på sitt sätt också:) Och det skulle väl isf vara att båda är lika rädda för kärleken och har nån grej för eländesromantik?

 5. ’kompisen’:
  i verkligheten ser virtanen precis ut som han gör på teve och i tidningen. han är extremt ryckig. det är det bestående intrycket i alla fall.

  daniel:
  någon sökte på ’nobben+kärlek’ och kom till min blogg. när jag gick in på google såg jag att du faktiskt låg högre upp på listan. hihi. me love statcounter. det är amazing vilken info man får.

 6. Zoe: det kan jag tänka mig (att Virtanen ser lite ryckig ut)
  Daniel: du ser inte ryckig ut:)

 7. Zoe: sorry, var lite för yr i luvan av trötthet för att kunna formulera mig korrekt. Jag kan tänka mig att han ser just EXTREMT ryckig ut:)

Kommentarer är stängda.