Avsaknad av ordning

Jag spenderar dagen på Vurma/Kjellsons i dag också, förbannar min förmåga att skriva en roman som hoppar fram och tillbaka i tid och rum på ett sätt som gör redigeringen ordentligt komplicerad. Och nej, det blir inte bättre av att jag ständigt gör ändringar, slår ihop karaktärer, flyttar saker fram och tillbaka och skapar allmän oordning. Nu innehåller texten på flera ställen markeringar likt ÄR INTE DET HÄR EN INKONSEKVENS? eller VET HAN VERKLIGEN DET HÄR NU? och det som irriterar mig mest är att jag gör markeringarna, men inte åtgärdar eller kollar upp dem, tänker istället kollar det sen, bättre att gå vidare nu och skjuter problemen på framtiden.

Nästa bok. ska det bli ordning. Jajemen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *