Är solfaktorn inräknad?

Att internettrafiken skulle minska samma dag som ipredlagen började gälla behövde man väl inte vara kärnfysiker för att förutse, det mest intressanta är väl om trenden håller i sig.

Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera över den där statistiken som IDG tagit del av. För den stämmer mystiskt väl överens med min egen graf för i dag. En normal vardag mitt i veckan når den här bloggen 100 unika besökare någon gång runt lunch, i dag nåddes den först klockan 17.58. Mig veterligt laddas det ner väldigt lite prylar härifrån, även om det visserligen finns några pressbilder för nedtankning här (ettan har jag tagit själv, använd den för all del hur ni vill).

Alltså finns det kanske något annat som också spelar in. Strålande vårväder utanför fönstret månne?

2 reaktioner till “Är solfaktorn inräknad?”

  1. Det ska bli väldigt spännande att se om det håller i sig. Som du säger är det förstås det intressanta. För övrigt gillar jag ordet solfaktor.

  2. Nä IPRED kommer ALDRIG få någon som helst effekt! Nånsin. I något läge. Yadadada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.