Applejunkien

apple.jpgÅh jag är en sån junkie. Apple håller en special event i kväll – as I write faktiskt – och självklart sitter jag och kollar tre olika sajter som rapporterar live från Steve Jobs framförande i San Francisco. Huvudnumret med att de ska börja sälja film genom Itunes bryr jag mig inte så där överdrivet mycket om, men oj vad jag blir som ett litet barn när jag ser att de släpper nya Ipodar med ökad kapacitet, ny design, löjligt förbättrad batteritid och nya roliga färger. Och jag som hade lovat mig själv att inte shoppa några elektronikprodukter i år!

Fast det är klart, om jag lyckas laga min mobil som jag joggade sönder i regnet förra veckan så sparar jag ju en 3000 kronor och då finns det ju plötsligt utrymme…

Och om bilden verkar lite mystisk så är det alltså en skärmdump från en av sajterna med direktuppdatering.

5 reaktioner till “Applejunkien”

  1. Åh, äntligen är de olika färgerna tillbaka som försvann när de skrotade minin. Men jag väntar nog till det kommer en video-Ipod med skärm över hela ytan innan jag plockar fram kontokortet igen. Men den nya shufflen, vilken söt pryl!

    Ja ja, jag är hjärntvättad.

  2. När den första shuffle-varianten kom satt jag uppe och jobbade mitt i natten, och kunde inte låta bli att skicka i väg en omedelbar beställning. Det har jag ångrat sedan dess (nåja, tills jag lyckades sälja den till mitt ex syster). En liten mp3-spelare utan skärm låter som en okej idé. Det är det inte. Själv väntar jag på en Ipod med radio och ums-stöd, så jag slipper använda Itunes i tid och otid.

  3. Shufflen är ju rätt hopplös som enda mp3-spelare, men som komplement till en stor när man ska ut och springa är den bra (även om jag får erkänna att även jag sålde min när nanon kom). Lite dumt att den nya inte har någon usb-port bara. Man vill ju kunna använda den som usb-minne också, utan att ta med sig den där lilla dockstationen.

    Ums-stöd… Tja, det vore bra om möjligheten fanns i form av en särskild temporär drag’n’drop-spellista, jag kan bli lite störd när jag får en recensionsskiva på jobbet men måste vänta tills jag kommer hem på kvällen innan jag kan lägga in den i ipoden via synkdatorn hemma. Men kommer det att ske? Tror inte det, det är för pc-aktigt för Jobs & co.

    Radio… Nja, det tror jag aldrig kommer att ske. Det känns som att det blivit en principsak, och det verkar ju inte stoppa folk från att köpa ipodar i drivor ändå. Och börjar folk lyssna på radio köper de ju mindre låtar från Itunes.

Kommentarer är stängda.