Åka buss till Umeå FTW!

På flygbuss mot Arlanda och Umeå. Vanligen brukar jag ta tåget, vet inte riktigt varför jag ratar bussen för den är ju helt hemult mycket billigare, men det har liksom blivit en vana att åka Arlanda Express, och reser man två blir det ju heller inte SÅ dyrt, de brukar ju ha någon sorts kombopris.

Hur som helst. Mot Umeå och Littfest. 14.30 pratar vi som sagt om bokens framtid, kolla in webbsändningen live vetja (bloggar från den rätt värdelösa WordPress-appen i iPhonen, går det att länka i den har kunskapen hur som helst undgått mig). Tage var en kinkig typ i natt, vi fick inte så mycket sömn någon av oss, framstår jag inte som smart i Bambuserrutan skyller jag på det.

Flygbussen snirklade sig genom västra Vasastan på väg mot Arlanda. Jag vill nog i det långa loppet bo i de trakterna. Det kändes som hemma när vi cirklade runt i rondellen vid Vanadisplan, trots att jag aldrig bott där, heller inte ens hängt särskilt mycket där, har ju främst varit en Odenplankille.

Nåja. De bestyren ligger förhoppningsvis något år in i framtiden.

Nu svänger vi av E4:an. Mot Umeå som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.