19. Kolla, det här åt jag i dag

Det ligger en inneboende konflikt i den här rubriken, det jag har ätit går ju inte längre att se, så jag plåtar i stället hur mitt lunchbord ser ut efter avslutat värv, när jag hunnit bära bort brickan där det tidigare fanns en caesarsallad, köpt en chokladboll och även satt i mig den innan det blev dags för plåtning.

IMG_9483.JPG

Och då infinner sig nästa problem. Bilden speglar inte rubriken, utan snarare hur det ser ut efter att jag ätit.

Nåväl. Jag har varit och besiktigat bilen, simmat på Kiruna badhus i en halvtimme och sitter nu och skriver roman på ipaden på Café Oscar ute på handelsområdet. Om cirka tvåtusen tecken tänker jag förflytta mig till Coop Forum för lite helghandlande och därefter ratta bilen hemåt, det ryktas om ännu ett badhusbesök efter dagis, den här gången i Vittangi.

Blä, medan jag roddat med det här inlägget har kaffet hunnit bli kallt.

——

Det här är del 19/30 i Lisa Bjärbos novemberutmaning.