11 747 and counting

Jag har förstått att det är väldigt inne att använda Ratsit för att kolla upp vad folk tjänar. Även jag har ju sett att så fort man i mediebruset hävdar något som har med ekonomi att göra så utbrister någon ha, jag vet minsann att du tjänar XXX spänn i månaden, så kom inte här och snacka skit! ungefär. Och enligt Märta Myrstener i gårdagens DN På stan (jepp, de nöjde sig inte med att låta helgen starta på torsdagen den här veckan, de tjongade ut den redan i onsdags så att man garanterat hunnit slänga den till fredagen) så är det här något som alla gör, att googla folk är helt ute.

Och eftersom jag gärna följer strömmen och är en av alla så ratsitade jag mig själv, vore ju för jävligt om de har fel info ifall någon kollar upp mig. Men jag kan sova tryggt, Ratsit är välinformerade och har tydligen kikat på min senaste slutskattsedel. Men det var ju inte det som var det roligaste. Den tuffaste var det som stod överst, att det var en onsdag för 11 747 dagar sedan som jag föddes. Det visste jag inte.