100 dagar blogg även i år

Andra året utan Blogg 100! Då kopierar jag mitt upplägg från i fjol och kör även 2019 en privat bloggutmaning i dagarna 100.

Jag kopierar även en del av det jag skrev förra året:

Det vore helt enkelt en katastrof för den här bloggens årsstatistik om jag inte piskade mig själv att skriva dagligen åtminstone dryga tre av årets tolv månader.

Nej, det är inte bara därför, i grund och botten handlar det om att jag älskar det här lilla hörnet av internet, jag har för bövelen skrivit i den här spalten i elva och ett halvt år vid det här laget, det vill säga mer än en fjärdedel av mitt liv (27 procent om iPhonens kalkylator räknat rätt).

Men det skadar ju inte att ha en morot för att hålla uppe tempot. Så häng med!

Ett år senare har statistiken ändrats till 12,5 år och drygt 28 procent av livstiden. Nog bör jag väl hålla i åtminstone tills jag når en tredjedel av livstiden? Om jag räknar rätt borde det infinna sig redan år 2022 (15,5/47). Ska jag blogga tills jag är uppe i minst hälften får jag hålla igång fram till mars 2038, då har jag bloggat i 31,5 av mina 63 år i livet.

Bara att bita ihop.