Where the action is

Man kan inte direkt ana det, men boy o’boy vilken action som försiggår vid det här stället i boken. Raffel, tandagnissel, moraluppluckring och bevisförstöring. Allt man kan önska sig i dramatikväg, förutom ångande sex.

ersta.jpg

För övrigt blir det jag skriver för långt. Way too långt känns det som. Jag kommer att behöva en stor jävla avlång sax för att klippa ner det här, fortsätter jag med samma skaparglädje blir filmen två och tjugo lång. Och det är en halvtimme för mycket om ni frågar mig.

——

På radion puttrar ”Ring så spelar vi”. En kvinna från Bomhus utanför Gävle valde just nummer arton ”eftersom jag snart ska fylla fyrtio”, fick en kartbok som halvchansbonus men gick bet på frågan om träslaget briar. Det blev inga fem cd-skivor till henne inte. Jag känner mig förflyttad till barndomen and I like it. Men Hasse Tellemar är tydligen inte kvar vilket är en stor skam.

3 reaktioner till “Where the action is”

  1. Amen fatta vad gammal Tellemar måste vara… 🙂 Lever han förrsten fortfarande?

  2. Alltså, en film ska vara runt 90 minuter. Enkel fotbollsdramaturgi. Lite förlängning kan tillåtas, men helst inte mer än första förlängningskvarten.

  3. Hanna: Jag tror han lever, men jo, han är väl rätt gammal nu…

    Josefine: Jag håller med, därav min vånda. Fast mitt mål är 100 minuter i det här fallet tror jag.

Kommentarer är stängda.