Vi har inte sagt hej då. Ännu.

Jag är i ett sådant där mellanläge nu. Boken är inte klar men relativt klar. Tankarna kring utgivningen är relativt konkreta men inte helt konkreta. Hur omslaget ska se ut är inte helt spikat men relativt spikat. Hur de andra utgivningsformerna ska realiseras är relativt uttänkt men inte helt uttänkt. Vart omslagsbilden ska tas är … nej, inte alls bestämt överhuvudtaget men jag har varit och rekognoscerat på flera ställen som jag trodde skulle passa men inte riktigt har motsvarat mina förväntningar. Å andra sidan tror jag att jag nojar lite i onödan över hur bakgrunden ska se ut, det är vad som syns i förgrunden som är det viktiga. Eller inte kommer att synas, rättare sagt.

Nåväl. Det är mycket som är typ klart men inget som är helt klart. Men snart så. Om sisådär en månad. Då bör åtminstone planerna vara helt spikade. Redo att delge omvärlden.

Och att det faktiskt är så skrämmer mig ärligt talat rätt mycket. Den här romanen har gått vid min sida så länge nu att tanken på att låta den vandra iväg på egen hand känns absurd.

2 reaktioner till “Vi har inte sagt hej då. Ännu.”

  1. Vilket förlag utkommer boken på, eller gör du det själv? Känns som att du gör mycket själv. Vilket jag tycker är fint.

  2. Oh, jag måste nog tyvärr upprepa formeln från inlägget ett litet tag till – under vilka former romanen ges ut är en av de saker som i nuläget är så gott som klart, men inte helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.