Vad jag gör om dagarna

Jag är ju som ni vet ute på vägarna nu, och det blir lite slagsida åt schlagerier och Melodifestivaler i mitt liv – jag måste ju tjäna mitt levebröd också, gubevars. Jag försöker hålla mig från att skriva om tokerierna allt för mycket här, men vill man så kan man följa mina äventyr på närmare håll bland annat hos UNT – de är en av cirka 20 tidningar i landet som köpt den schlagersajt som jag och min kollega Nils skriver texter, bloggar, bambusar, youtubar och spekulerar till.

Så här såg mitt senaste blogginlägg ut. Väldigt rafflande förmiddag måste jag säga:

skarmdump.jpg

En kommentar till “Vad jag gör om dagarna”

  1. Du använder också ”pula”! När jag, första gången i Uppsala, berättade att vi brukade pula varandra på skolgården i mellanstadiet möttes historien av skräckblandad förvåning från mina vänner. De berättade sedan att det heter ”mula”, såvida jag inte menade att vi knullade på skolgården.
    Det gläder mig att jag inte är ensam i mitt pulande.

Kommentarer är stängda.