Upp till kamp mot korkskaften!

Redan när jag läste citatet för några dagar sedan log jag trött och tänkte åh det här är ju ett blogginlägg men sedan hastade jag vidare och hade likt guldfisken snart glömt vad det var jag funderat på. I dag hade dock DN den goda smaken att göra ett ryckcitat av uttalandet, fällt av ”Arn”-producenten Johan Mardell till Punkt SE, och nu kan ingen glömska i världen stoppa mig från publikation:

– Satsningen är rolig för filmsverige. Lyckas inte det här blir det svårt att göra stora satsningar framöver. Det borde vissa korkade recensenter begripa.

Jag kan inte mer än skriva under på den efterföljande DN-kommentaren: Sedan när blev filmekonomi recensenters ansvar? Gör en bra film istället, sabla korkskaft.

Ja, det där med korkskaftet var alltså mina egna ord.

2 reaktioner till “Upp till kamp mot korkskaften!”

Kommentarer är stängda.