Tre år and counting

Jojojo, jag vet att det inte är mycket förutom schlager här just nu. Fast jag har ju faktiskt knappt nämnt något om själva evenemanget, utan fokuserar på mitt sedvanliga vis på mina egna göranden och ageranden utifrån det sammanhang som nu bjuds. Som nu till exempel, när jag tänkte skriva några rader om historien bakom min pressbadge. Eller rättare sagt bilden på den, som vid det här laget hängt med under tre års Melodifestivaler.

badgen.jpg

För det slog mig just att fotot är taget samma dag, på samma ö, med samma kamera, av samma hand som mitt mer eller mindre officiella pressfoto, alltså det här. Ja, jag pratar så klart om ingen mindre än mig själv, när jag under en Gran Canaria-semester i februari 2005 slet upp kameran för några ögonblicksbilder. Och inte nog med det – en snabb koll i iPhoto visar att det var exakt i dag, fast för tre år sedan! Hurra vad världen faller på plats ibland.