Solen, ordstäven och jag

Jag skulle verkligen sätta mig och skriva lite i går. Jag ville få ur mig lite text, några tankar, en fundering, en idé kring ett samtal jag hade i helgen vars tes skulle göra sig bra i ett avsnitt i boken.

Så självklart låg jag i soffan, kollade ”Friday night lights”, ”House” och ”The wire” istället och kände mig bakis och eländig och magond. Så klart. Jag är en dålig dålig människa och det är fan i mig inte konstigt att den där jäkla boken aldrig blir klar någon gång.

Men så sken en spirande sol över Stockholm i dag när jag promenerade mot jobbet och livet kändes ganska fint ändå för ljuset har återvänt även på morgonen och ja det är klart att det blir en roman till sist för den som väntar på något gott väntar kanske visserligen oftast för länge men den som spar han har.