Skivor till morgonkaffet

Just ja, höll ju på att glömma ännu en grej i all stress och förvirring som präglat mig den senaste tiden: I morgon bitti, alltså torsdag morgon, alltså i dag för de flesta som läser det här, medverkar jag i ”Morgon” i P4 Uppland mellan typ 8 och 9 på morgonen eller så. Det är lite olika frekvenser beroende på var i Uppsala län man bor, men inne i Uppsala är det 102,5 har jag för mig. Annars går det ju utmärkt att lyssna via webben, länk finns på P4 Upplands startsida. Det blir prat om min nya roman, samt en del om Melodifestivalen. Jag är ju veteran på att kuska land och rike runt i dessa schlagertider, även om det i år bara blir en enda deltävling för mig, Sandviken nästa vecka.

Nej usch, nu måste jag verkligen gå och lägga mig, måste ju ta sjutåget upp. Hua.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.