Silver eller rött – ja det är frågan

Uuh. Jag mår lite illa. Jag hoppas att det beror på att jag levt på bananer, varmkorv, kakor och kaffe sedan frukosten vid åtta i morse och inget annat, en av Aftonbladets reportrar har tydligen insjuknat i nån sorts kräksjuka.

Lyssnar på The Cures Disintegration vilket passar bra eftersom jag är djupt försjunken i bryderier kring om jag ska ha röd eller silvrig slips till min i övrigt helsvarta utstyrsel på kvällens fest. Har lätt ångest över att jag kommer att se likadan ut i kväll som på förra invigningskalaset, men utbudet på H&M i den här staden var verkligen under all kritik så det finns inget annat att göra, och jag tvingas därmed ta tillbaka lite av morgonens Örnsköldsvikshyllning. Men om jag tar silverslips i kväll och röd på lördag till den andra svarta skjortan så byter jag i alla fall plats på dagarna och kläderna men samtidigt så är det kanske bättre med rött i kväll för då … äh.

Silver it is. Tror jag.