Sébastien Tellier och jag

Alltså, jag gillar verkligen Charlotte Perrelli. Hon är otroligt trevlig, lätt att ha och göra med och alltid väldigt proffsig. Därtill tycker jag faktiskt att ”Hero” är en rätt bra låt på riktigt, inte bara på schlagerriktigt.

Men det går ju inte att komma ifrån att den coolaste artisten här i Belgrad, det är Frankrikes Sébastien Tellier. Han lär inte ha en chans med ”Divine” på lördag kväll, han är alldeles för popkreddig för det och låten är så långt från det här spektaklet man kan komma, men det är väldigt roligt att se honom här nere, han lallar runt lite på måfå och han åker golfbil på scenen i sitt nummer. I går kväll när jag var på en mottagning i det serbiska kronprinsparets palats, kunde jag inte motstå frestelsen längre, utan gick fram och förnedrade mig själv. Här är resultatet.

tellier.jpg

Senare på kvällen, på den officiella invigningsfesten, passerade Tellier alldeles bredvid mig och jag fick en nick till hälsning av fransosen. Faan, ni är ju värsta polarna nu utbrast GP:s Johan Rylander. Joråsåattvettu, Sébastien och jag, we’re like this (nu gör jag ett coolt kompistecken med fingrarna), svarade jag.

2 reaktioner till “Sébastien Tellier och jag”

  1. ho ho, den oförvitliga och objektiva tredje statsmakten in action! det är roligt att i andanom tänka sig att det är ett politiskt toppmöte du är satt att bevaka, där du kallar de svenska representanterna vid familjära förnamn och tar idolbilder med dig själv och nicolas sarkozy – ”den coolaste statsmannen på mötet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.