Schlageri schlagera men inte så mycket schlagerro

Det är ju den tiden på året. Schlagertiden. Alltså har jag tagit mitt pick och pack och styrt kosan mot spårvagnarnas förlovade land, faktum är att jag vaknade vid kvart i sju av det där omisskänliga tickande ljudet vid övergångsstället utanför mitt fönster.

Som vanligt bor vi på Hotell Onyxen, ett förtjusande etablissemang så nära Scandinavium att jag ibland om vinden kommer från rätt håll kan fånga upp det trådlösa nätverket från SVT:s pressrum inne i arenan från min hotellsäng.

Som vanligt när vi är ute och schlagrar oss runt landet gör vi en sajt som vi säljer till tidningarna runtom i landet. Där i finns även en blogg där jag och min kollega Schlager-Nisse rumsterar fritt. Nytt för i år är att vi jobbar med Bambusersändningar och Youtubeklipp på ett mer aktivt sätt än tidigare, kan nog bli roligt och jobbigt och enerverande. Så om ni inte kan få nog av mina skriverier föreslår jag att ni kollar in exempelvis UNT:s sajt, eller kanske HD:s om ni är mer sydliga i era breddgrader. Jag lär säkerligen bjuda på en del av klippen här också, faktum är att jag tror jag börjar redan nu, med presentationen av mitt hotellrum från i går eftermiddag.