Resebokningen och jag

Jag är ju redaktör för vår kommande schlagerbilaga för tillfället, ett jobb man kunde tro består av att pilla med texter, fundera över pratminus, vassare ingresser och val av bilder där Måns Zelmerlöw har sug i blick.

Och jo, det gör det väl, ibland. Men mest består det av att boka tågresor, flygresor, hotellrum och hyrbilar. Och när det väl är gjort, ja då är det dags att ringa och ändra bokningarna. Kan meddela att jag numera är du och bror med ägaren av OKQ8 i Leksand. När jag nyss ringde frågade han inte ens om namn eller bokningsnummer, utan vispade bara upp min bokning och ändrade enligt mina önskemål så fort han hörde mig säga hej.

Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *