Regnbågens alla färger (3)

Det infekterade regnbågsbråket fortsätter. För ungefär en halvtimme sedan samlades halva TT vid panoramafönstren med utsikt norrut över Strömmen och suckade unisont ooh aah kolla! om en rätt magnifik regnbåge som störtade rakt ner i Nationalmuseum. Då de icke öppningsbara fönstren var helt regnprickiga undlät jag mig dock från att ta en bild. Det skulle jag aldrig ha gjort!

För strax därefter facebookar Peter mig, skriver att den senaste regnbågsindikationen tyder på att skatten finns i en Hötorgsskrapa. Trams kontrar jag, den finns ju i Nationalmuseum!

Men så drämmer han till med bildbevis. Typiskt.

regnbageigen.jpg

6 reaktioner till “Regnbågens alla färger (3)”

  1. nej, nej, nej, den slutade/började mitt på gärdet! vi såg det från femte våningen av radiohuset.

  2. Du måste trycka på uppdatera i din vy… skatten fanns där uppe i början av 2000-talet… men det är en gammal cookie som ligger kvar och tror att It-boomen lever!

Kommentarer är stängda.