Rad efter rad, dag efter dag.

Vad gör jag nu för tiden? Varför hör jag aldrig av mig? Det var alldeles för länge sedan vi … eh, skrevs.

Well, just nu sitter jag på frilanskontoret i Berlin och går igenom manuset till ”Vi har redan sagt hej då” inför pocketupplagan. Efter att ha uppdaterat till Mac OS X Lion förra veckan har jag även passat på att uppdatera alla andra program, vilket gör att mitt färdiglayoutade dokument flödar om en liten liten aning, eller rättare sagt, vissa avstavningar verkar inte ha fastnat vilket gör att en del kapitel blir en eller två rader längre, vilket ibland riskerar att skapa horungar i texten, något som INTE är ett alternativ. Så jag håller tungan rätt i mun och andas lugnt och metodiskt medan spårvagnarna rullar förbi och går igenom rad efter rad efter rad.

Det är vad jag gör nu för tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.