Papp-Björn Gustafsson och jag

En av de saker som det skrivits mest om i Melodifestivalsammanhang den här veckan är ju att pausunderhållaren Björn Gustafsson inte fick följa med upp till Kiruna. Det ska vara full fokus på utslagningstävlingen helt enkelt.

bjornochjag.jpg

Aftonbladet, som i flera artiklar försökt lobba för att få beslutet hävt, har dock inte riktigt accepterat Björns frånvaro, och tog helt sonika med sig en egen Björn i fullstorlekspapp upp till Lappland. De släpar med honom överallt, jag såg en av deras reportrar komma ut från toaletten med honom i går och jag tror banne mig att min gamla Spektrakollega och numera Aftonbladetreporter Niklas S sover tillsammans med honom.

Före Kristian Luuks presskonferens, dit de självklart skulle ha Björn med sig, fick jag själv ett litet snack och photo-op med komikern ifråga. Han var om möjligt än mer hemlighetsfull än vanligt.

2 reaktioner till “Papp-Björn Gustafsson och jag”

  1. Jag har åtminstone bara sett en, men vem vet vad som döljer sig på Markus Larssons hotellrum.

Kommentarer är stängda.