Och så smashar vi in Bokus!

Lyckan på Adlibris från i går blev så klart kort, sedan någon gång i förmiddags syns jag ingenstans på förstasidan. Men vad gör väl det, när ”Vi har redan sagt hej då” nu är en av Sveriges mest ombloggade böcker, och därmed tagit sig in på Bokus förstasida istället? Okej, det är på håret eftersom den är blott femma och därmed ligger allra längst ner på förstasidan, men jag ser hos Knuff (som Bokus lista baseras på) att flera bloggar som har skrivit om romanen fortfarande inte har indexerats in, så här finns sömmån för klättring, banne mig.

ettanbokus

Och som grädde på moset ser jag hos Knuff att ”Dannyboy & kärleken” efter att ha omnämnts i många blogginlägg har återkommit till listan efter ett par års frånvaro och ligger sjua. Nu börjar jag feberdrömma om att ha båda på topp fem.

Aldrig blir man riktigt nöjd.

——

Uppdatering: Jaha, upp som en sol och ner som en pannkaka. Plötsligt bloggade någon om Per Morbergs nya matbok och vips var jag nere på plats sex och borta från Bokuslistan. Men jag ska nog få min revansch, banne mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.