Ny version av iPhone-romanen

Jag har suttit och pysslat i den arla gryningen för att fixa till en särskild iPhone-version av ”Vi har redan sagt hej då”. En uppmärksam läsare såg nämligen att den allmängiltiga läsplattefilen jag publicerat betedde sig underligt i iPhonen om man använde något av de specialteman som finns inlagda i läsarprogrammet Stanza. Själv är jag ju en så avskalad basicperson att jag inte ens visste att man kunde frångå standardtemat som programmet kommer med, så jag hade i godan ro trott att vit bakgrund och svart text, det var grejen det. Men nu vet jag bättre.

iphoneroman

Hur som helst, den nya versionen fungerar i alla möjliga och omöjliga Stanza-lägen, och hittas på nedladdningssidan. Ladda och läs!

En kommentar till “Ny version av iPhone-romanen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.