Ny Ajvidefilm, Kleinstölden och jag

Ett par saker värt att notera:

1. Vi har en finfin egen nyhet om att Tomas Alfredson ska göra film även av John Ajvide Lindqvists ”Människohamn” i dag. Min mun vattnas redan, trots att jag tillhör den olyckliga del av mänskligheten som ännu ej sett ”Låt den rätte komma in”.

2. Jag intervjuade Naomi Klein vid lunchtid i dag, för andra gången på ett drygt halvår. Trots allt snack vid min telefonintervju i höstas om att jag skulle stjäla någonting av henne när vi möttes öga mot öga, så hade jag ingenting med mig ut från hotellsviten som jag inte bar med mig in. Lite fegt kan tyckas, även om jag till mitt tjuvförsvar vill tillägga att hon mindes vårt samtal från i höstas, och inledde med att säga I’d better hold on to my bag now. Den texten ska ut först i morgon, och det ger mig en smula magont att jag inte ens hunnit börja plita på den än, due to continued pc-madness här på jobbet.

En kommentar till “Ny Ajvidefilm, Kleinstölden och jag”

Kommentarer är stängda.