Mp3-uppdatering #1

Jag duttar vidare med romanprojektets alla vindlingar. Gjorde en testinspelning av mp3-boken förra helgen, läste in de tre första kapitlen, som jag nu redigerat och fixat till. 23 minuter blev inspelningen, vilket utifrån textlängden torde ge att hela romanen blir ungefär 5,5 timmar lång i inläst form. Rätt lagom om ni frågar mig.

Nu ska testinläsningen få lite feedback, och sedan börjar inläsningen förhoppningsvis på riktigt senare i veckan. Ljudredigeringen av de 23 minuterna tog så klart mycket längre tid än jag trodde. Det är en tidsätare, det här med att ge ut romaner.

4 reaktioner till “Mp3-uppdatering #1”

  1. Mer uppmuntran…! 🙂 Läste ut Dannyboy & kärleken i natt och gillade den massor! Var själv aktiv i Kalmar nation 2001-2003. Flyttade till Uppsala direkt efter gymnasiet för att plugga från en litet ställe i obygden, så det var otroligt igenkännande och sentimentalt att läsa den. Var som man stod där själv igen och tittade upp på kyrktornen eller galloperade från Carolina till Kalmar efter att ha ätit sillunch. Läser förlag- och bokmarknadskunskap just nu men tycker ändå att det är ett bra och spännande initiativ med helt egen utgivning. Ser verkligen fram emot nästa bok!

  2. Hej! Ah, vad roligt med gamla kalmariter som känner igen sig i Uppsaladelarna. Hurra hurra. Den nya romanen innehåller visserligen inte ett uns studentnostalgi, men det ska förhoppningsvis bli bra läsning ändå. Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.