4 reaktioner till “Möjligen är jag en dålig människa”

  1. Visst är den underbar! Jag skrattade hysteriskt och skickade den vidare till alla jag kom på. Beskrivningen att små tjuvar packas ner i väskor är ju helt underbar! Dessutom att ta en sådan där blek och ledsen/arg bild känns också väldigt kvällspress.
    Hur kändes Sweeney Todd? Lika bra som jag vill att den ska vara?

  2. Faktum är att jag blev en smula uttråkad av den, vilket jag inte hade förväntat mig. Tyckte mest de gick runt och sjöng en massa ocatchiga sånger och skar halsar av folk på löpande band utan någon större finess. Men det är möjligt att jag bara var på fel humör.

  3. Ja, man måste kanske vara på halsskärar- och musikalhumör. Tyvärr infaller just det humöret ganska sällan. I alla fall hos mig och de allra flesta andra, det finns ju undantag, Sweeney själv verkar ju liksom ha fastnat i det humöret.
    Men när jag nästa gång känner mig på halsskärar- och musikalhumör ska jag gå på bio.

    Messade förresten Expressenrubriken till bland annat Peter i går. Fem minuter senare kollade jag här och såg att du också hade den, så nu verkar det väl i hans ögon som om jag försöker stjäla dina lustifikationer.

Kommentarer är stängda.