Mejl kontra snickelisnack

Jag har ett litet problem. Jag håller på och författar en liten historia, en berättelse i berättelsen, inte särskilt många sidor – fyra kanske – en utvikning för att fördjupa den kvinnliga huvudkaraktären – som för tillfället går under namnet Iris för den delen, vi får väl se om det håller i sig, även fast hon mest kallas du.

Hur som helst, hon berättar om en kärlekshistoria som avbrutits och återupptagits. Just nu sker det i dialogform, men jag undrar om det passar bättre som ett mejl. Hon har en tendens att mejla nämligen, skicka ut små bulletiner, delge den manliga huvudkaraktären sina tankar när ord man säger öga mot öga inte räcker till. Han går under namnet Daniel för den delen, det känns enkelt och bekvämt, får mig att känna mig nära honom, inbilla mig att vi är samma, av skrot och korn båda två, han kallas dock mest jag.

Ja, mejl får det nog bli. Så var det avgjort. Tack bloggen.

——

Uppdatering: Tack för ingenting för den delen. Det blev inget bra i mejlform och svårt att yxa in på det ställe i berättelsen där det borde ligga. Så det blev snickelisnack istället.

Mycket väsen för ingenting.

3 reaktioner till “Mejl kontra snickelisnack”

  1. Bra beslut. Sms är annars mitt tips. Snickelisnck är däremot asöverskattat. Speciellt när det gäller såna ämnen!! 🙂
    /B

  2. Oh no! Du såg inte uppdateringen jag gjorde precis vad?

    Men när det gäller sms håller jag med, det är rätt mycket analys av sådana i boken.

Kommentarer är stängda.