Måndagens…

…författade nyckelmeningar: Sitter fortfarande på jobbet, så jag kan inte kolla det riktigt och mitt minne är visserligen gott men inte fotografiskt. Men det var något om barn, en annan tillvaro och verklighet. Jag fick i alla fall ur mig en dryg sida innan jag gick i morse, och sista meningen jag skrev var den korta och koncisa Ja tack.

…skrivna artikel: Mitt epos om Eldkvarn kan läsas bland annat här.

…lite roliga bonusinfo om Eldkvarn som framkom under intervjun men inte fick plats i artikeln: Låten ”Blues för Bodil Malmsten”, som finns med på nya albumet, hette i ett halvår ”Blues för Bodil Malmström” innan bandmedlemmen Tony Thorén rättade Plura Jonsson när de började repa.

7 reaktioner till “Måndagens…”

  1. Jag läste först ”…förutfattade nyckelmeningar”. Sen blev jag jätteförbryllad ett tag innan jag insåg mitt misstag. Grattis till ledigheten!

  2. och om du undrar vilka konstiga människor det var som först sprang in i dig i trappan vid lunchtid, och sedan, en bit ut på eftermiddagen, samlades runt skrivbordet mitt emot ditt, så var det jag, som läste ut din bok på ett plan en bit söder om island, och ett par av mina kollegor. lustig värld detta.

  3. Josefine: Det funkar kanske med förutfattade meningar också…

    Tore: Minsann! Ja det är en liten värld, helt klart.

    Åsa: Härligt att höra. Jag hoppas att du gillar den.

Kommentarer är stängda.