Ljudboken – nu även på bibblan

Det slog mig just att jag helt har glömt bort att skriva några fler inlägg om det här med produktionen av ljudboken, som jag ju har utlovat. Lovar härmed att det absolut ska komma inom kort.

En ny ljudboksgrej för den delen: Sedan sisådär 15 minuter tillbaka går det nu att låna ”Vi har redan sagt hej då” även som streamad ljudbok på biblioteken. Jag har redan tjänat tio kronor åt mig själv genom att låna den på mitt eget lånekort här i Stockholm. För jo, det är ju så finurligt beskaffat att författare får tio kronor varje gång deras böcker lånas ut i digital form, det vill säga ungefär tio gånger så mycket jämfört med ersättningen för utlån av pappersböcker.

Hm, kanske ska rota fram lånekorten till biblioteken i Sandviken och Uppsala också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.