Musik till mina böcker

Virus
En av de roligaste sakerna kring Virus är att min ljudboksserie även blivit musik! Musikern som skapat verket heter Emil Fredenmark, är ett stort Virus-fan och har komponerat musikstycken inspirerade av rollfigurerna, handlingen och stämningen i serien.

Min egen favorit bland spåren är antagligen fjärdelåten We’re losing her eftersom den bygger på en mycket intensiv, utdragen och tung scen i Virus 3, som jag minns som väldigt jobbig att skriva och som Emil har lyckats fånga väldigt väl. Här är albumet hos Spotify, och här hos Apple Music.

Dannyboy & kärleken
I samband med att jag gav ut en ny e-boksversion av ”Dannyboy & kärleken” i början av 2011 bifogade jag även en låtlista med totalt 65 låtar som fanns med i eller hade präglat romanen. Den kretsar kring 90-talet, britpop och den musik jag själv lyssnade på under de år jag kunde betraktas som en ung vuxen. Du hittar listan hos Spotify här.

Vi har redan sagt hej då
I december 2011, som en avslutning för det fleråriga projekt som utgivningen av min andra roman ”Vi har redan sagt hej då” kom att bli, lät jag 24 bokbloggare, författare, vänner och bekanta delta i en låtkalender. Resultatet blev spretigt, stundtals oväntat och genomgående alldeles underbart. Du hittar låtlistan hos Spotify här.

En kommentar till “Musik till mina böcker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *