Jag väntar på nästa påhopp

Fick ett rött kuvert i brevlådan i går kväll, handskrivet, några ord urklippta på baksidan, tillsammans bildade de Era jävla idioter, ni är för fan inte riktigt kloka. Efter att ha sprättat kuvertet visade det sig vara ett bokark ur Alex Schulmans kommande debut ”Skynda att älska”. Jag tyckte det var rätt fint, tog med kuvert och ark hem till Johanna och visade. Fin pr, tyckte vi båda.

I dag läser jag dock i Resumé att jag har blivit påhoppad. Eller nja, de skriver ju inte att jag personligen blivit det, påhoppet rör totalt 150 bloggare, journalister och andra personer som Schulman tidigare haft hätska diskussioner med.

Well, mig veterligt är inte ens Alex Schulman medveten om min existens – eller tja, kanske vagt, jag har intervjuat honom en gång när jag tänker efter – så det eventuella påhoppet låter jag Resumé stå för. Dock är jag lite besviken. När jag får ett sådant där brev hem i lådan förväntar jag mig att bli bjuden på releasefest. Nu meddelades bara vilket datum boken ska ges ut, något jag så klart redan vet, vi har ju för sjutton en intervju med karln som ska ut nästa vecka.

Så nu väntar jag på ett nytt, lite mer innehållsrikt, påhopp.