Jag skriver, alltså finns jag (Slussen)

Spenderar min lunchtimme i Stockholms mest udda citygalleria – Galleria Slussen – i dag, och passar på att sno åt mig 25 minuters romanredigeringstid efter en snabb Biff à la Lindström.

IMG_0687

Får se om jag hinner klämma in lite Jack Vegas också.

3 reaktioner till “Jag skriver, alltså finns jag (Slussen)”

  1. Nu har jag inte läst din blogg på ett tag så jag kanske inte är korrekt uppdaterad, men jag undrar bara hur det går med romanen? Och så undrar jag: Har du ett eget pocketförlag eller läste jag för hastigt?

  2. Romanen fortsätter att sakteliga gå mot sitt slut. Inom några veckor ska förhoppningsvis det mesta kring projektet klarna även publikt.

    Och ja, jag har ett ytterst modest pocketförlag som jag är ägare till hälften i.

  3. Wow – gratulerar lite i förskott då! Själv så väntar jag på förläggarens ja eller nej angående ett manus jag skrivit tillsammans med en annan tjej. Chic lit i allra högsta grad… men det dröjer nog. Min egen roman går det fortfarande trögt med men snart så…

    Har mailat dig till dannyboysthlm till gmail och hoppas det är en adress du checkar av.

    Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.