Jag är visst ingen

Vafalls! Här sitter jag i godan ro på fredagseftermiddagen uppe i Harlem och kollar min egen bok på Adlibris och ser till min förskräckelse att det plötsligt står Dannyboy & kärleken (9197618802) av Okänd i sidhuvudet på pocketutgåvan. Kollar sedan i titelinfon, och nej, se på fan, att jag författat boken syns ingenstans. Det innebär i förlängningen att den inte syns när man söker på mitt namn hos Adlibris. Går därefter in på Bokus. Samma resultat. Därefter till Bokrondellen, varifrån nätbokhandlarnas info hämtas. Jepp, tomt.

Det var ju verkligen jättesmart. Huvuden ska rulla, var så säkra. Även om det skulle råka bli mitt eget.

2 reaktioner till “Jag är visst ingen”

  1. på månpockets hemsida står det att boken ”peter pots leende” är skriven av fröberg idling.

    men nu när jag såg efter har de korrigerat. synd, för det var ganska roligt.

Kommentarer är stängda.