Jag är någonstans mellan sömn och vakenhet

Jag har haft en slummerperiod med boken, har haft svårt att ens öppna dokumentet, oklart varför, det har bara blivit så de senaste tio dagarna ungefär.

I dag öppnade jag det. Kapitel 51 låg där jag mindes det. Eller nja för den delen, det jag skrev senast minns jag nästan aldrig, förvånas när jag ser det eftersom jag oftast är så missnöjd med det jag senast fått ur mig att jag försöker glömma det genast när det plitats ner. Först när jag gått igenom det – nästa gång jag öppnar dokumentet – förlikar jag mig med det och förvånas då och då över dess kvalitet – oavsett vilken riktning ordet kvalitet den här dagen råkat ta.

Jag skrev lite också. Inte mycket, en halv sida i skarven mellan vakenhet och sömn – nej inte jag jag var klarvaken eller nära nog i alla fall, men romanens jag. Det kändes fint.

Det var bara det.

——

Eller nej för den delen. Jag vill vidare meddela att måndagens succépremiär för DJtv numera också återfinns på Youtube, i något kortad version då klipp inte tillåts vara mer än tio minuter långa där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *