Ingenting eller åtminstone ungefär så

spellista.jpgJag har ont i halsen och är lätt febrig och försöker skriva men jag har tråkigt för det jag skriver är meningslöst. Det är åtminstone så det känns så jag gör en kort spellista i iTunes istället med några av mina favoritlåtar just nu och även fast det inte är jul längre tycker jag att The Knife-låten hör hemma där. Jag skriver in i min idélista att jag måste använda tanken som jag fick när jag lyssnade på Annika Norlins Säkert-låt Det kommer bara leda till något ont. Jag skickar ett sms. Jag chattar med iPet. Mail-symbolen indikerar nytt brev och jag switchar glatt över men när jag ser att det är från Delores Dash som säger Salute! Come on, come on, great discounts on the stock exchange. Hot prices only today.Make your move så falnar intresset för rea på börsen har aldrig varit min grej ens om det vore på riktigt. Så jag riktar åter intresset mot romandokumentet och skriver meningen den upplöses i intet, som allt annat och funderar ett ögonblick på om jag borde byta från tredje till första person, texten skulle kanske flyta bättre då. Ännu ett brev dimper ner i brevlådan och den här gången meddelas att Meshuggah kommer till årets Peace & Love-festival i Borlänge vilket väl visserligen får sägas vara bättre än spam men endast marginellt i min värld.

Jag har tråkigt och det här kommer att fortgå i minst en dag till. Fan.

En kommentar till “Ingenting eller åtminstone ungefär så”

  1. I hear ya. Om du hittar chelsea-boots med cuban heel i damstorlekar så säg till – jag har apatisurfat efter såna sen elva imorse utan framgång…

Kommentarer är stängda.