Inbäddad

Inget jättespännande att rapportera i mitt liv i dag. Chefar på, har inte så mycket tid för annat, det är ett jäkla pillande med smått och stort här på redaktionen.

Eller jo – just det! Surfar man in på Adlibris två sidor för ”Vi har redan sagt hej då”, såväl den inbundna som e-boken vill säga, ligger nu uppläsningsfilmen från mitt releasekalas inbäddad. Finemang, säger jag. Ska försöka ordna det hos Bokus också, men de jag hade kontakt med där tidigare jobbar inte kvar och jag vet inte riktigt vem jag ska mejla. Förslag på namn mottages tacksamt.

Och ja, jag ska absolut fixa en Youtubefilm som kan bäddas in vid ”Dannyboy & kärleken” också. Att göra-listan är dock inte så där jättekort för tillfället.

4 reaktioner till “Inbäddad”

  1. Hej, vad betyder ”inom kort” när det gäller mp3-versionen?

  2. Jag kan tyvärr inte ge något exakt besked. Filerna är till två tredjedelar färdigredigerade, men andra mer akuta saker, så som stundande babyfödsel samt flytt, tar i princip upp all tid utanför arbetet nu. Men jag lovar att det kommer att basuneras ut i alla möjliga kanaler så fort den är klar.

Kommentarer är stängda.