Igång igen. Nästan i alla fall.

Så där ja. Då var sajten uppe igen och de gamla inläggen och sidorna påfyllda. Rätt så lik den förra är den allt, men nu styr jag och ställer hur jag vill och tänker inte låta någon eller något messa med mig. Det tog lite längre tid än vad jag trodde att få allt att fungera, mina kunskaper i webbmakeriets och databasernas underbara värld var visst lite mer ringa än jag först trodde.

Kommentarerna har inte följt med när jag fört över blogginläggen. Ber om ursäkt för det, men jag vet inte hur man bakdaterar (antedaterar?) sånt, och det blir ju skumt med nya kommentarer till månadsgamla inlägg. Whatever, nu är det som det är. Ska försöka lägga tillbaka de gamla bilderna också, men det får bli ett helgprojekt. Måste jobba nu.

På bokfronten finns det en del nytt att berätta. Men det får också komma lite senare.

En kommentar till “Igång igen. Nästan i alla fall.”

Kommentarer är stängda.