Huvudvärken, hörlurarna och jag

Förutom att det är väldigt tråkigt att vara sjuk ställer det även till andra problem. Som tur i oturen tänkte jag i går att jag skulle använda tiden till att ljudredigera i alla fall, men eftersom Johanna också var hemma och var krasslig lade jag mig ner i soffan i vardagsrummet, satte på mig hörlurar och drog igång Audacity. Efter bara en kvart tilltog dock den redan rätt påtagliga huvudvärken väsentligt. Så illa låter det väl ändå inte? tänkte jag uppgivet, innan jag insåg vari problemet låg. Mina Koss-bygellurar tryckte mot skallbenet, och fick de redan upprörda bihålorna att skrika hejvilt. Jag fick således lägga ner, och var ärligt talat rätt glad över att ha en ursäkt att slippa och istället bara ligga och vegetera.

I dag är dock Johanna lite friskare och ute på vift, bland annat begår hon ”Gomorron Sverige”-premiär som teknikexpert klockan 09.51 i SVT, och således kan jag väl lyssna utan lurar. Om huvudvärken då ligger kvar på startnivå kan vi vara säkra – det jag gör håller hög kvalitet.