Huvudvärk, sms och minnet

Var på födelsedagsmiddag i går, först på À la crêpe och därefter på Pet Sounds och huvudet säger således aj i dag och jag fattar mig kort relativt kort men det var en väldigt trevlig tillställning trots att regnet föll som på domedagen när vi vandrade mot tunnelbanan framåt natten. Jag vet för övrigt inte riktigt om det är tänkt att regna på den yttersta dagen, men det borde det väl göra, allt jävligt på en gång liksom?

Jag har fått sms från en vän:

I natt drömde jag att jag läste din andra bok, och att det stod nånting i den som fick mig att förstå typ allt om livet och kärleken. Men nu minns jag ju så klart inte vad det var. Tusan!

Åh vad jag också önskar att hon kommit ihåg vad det var jag skulle skriva. Det hade gjort livet mycket enklare.

4 reaktioner till “Huvudvärk, sms och minnet”

  1. Hej,
    kan du inte berätta om hur det var först gången? När Dannyboy blev antagen, är nyfiken.

  2. Jag tror att det är sagt (i uppenbarelseboken) att det kommer regna svavel och aska på den yttersta dagen, det gjorde det ju som tur va inte igår!

  3. Å, À la crêpe! Bästa stället. Men vännen din borde veta hut. Har hon aldrig fattat det där med att ha en anteckningsbok bredvid sängen och anteckna ALLT man drömmer? Har å andra sidan inte jag heller fattat. Men just i det här läget hade det ju varit bra.

  4. Vickan: Den första gången alltså. Mina tankar vandrade för en tiondel i andra banor, bad bad Daniel. Tja, jag tror jag har skrivit lite om det tidigare här, fast kanske för länge länge sedan. Jo, jag kanske ska ta och göra det vad det lider. Håll ögonen öppna!

    Johan: Ah, men då skulle det ju regna i alla fall. Nära nog.

    Lisa: Jo, man kan verkligen tycka att hon borde ha haft det. Fast jag vet inte, känns lite bra att jag fortfarande har framtiden i min egen hand också.

Kommentarer är stängda.