Facit

perrellivinnare.jpg

Jaha, så Charlotte Perrelli vann Melodifestivalen. Än sedan då? Det visste ju jag redan i mitten av januari när jag satte henne på ettan till vår ’inför Melodifestivalen 2008-bilaga’ som vi sålde till en hel massa tidningar runt om i landet och som jag bossade över, på bilden i Östgöta-Correns upplaga. Inga konstigheter med det.

Nu är vi färdigskrivna och levererade för kvällen. Det är visst någon sorts fest på gång nu har jag hört.

3 reaktioner till “Facit”

  1. Meh hallå, hönan eller ägget-alert.

    Jag skrev i en mailkonversation till dig tidigare i veckan att jag nog också trodde att Perrelli skulle vinna, men att Sanna Nielsen (förutsatt att hon sjöng rent) skulle kunna rida på Celine-vågen och dra nytta av ”jag är nära tårar”-looken och komma starkt. Men jag vill nu citera det som du skrev till mig i sagda konversation:

    ”…visst är Bengtzings låt ett riktigt jäkla energiknippe och hennes bästa framträdande hittills, men nej, hon kommer att sjunga på svenska även i Belgrad om hon vinner, har hon meddelat. Men det gör hon inte, hon kommer femma efter Charlotte, Sanna, Rongedal och BWO.”

    ”Gissade” du då, eller var det en av TT Spektra redan skriven schlager-historia…? Hur som – bettingpooler är ju din grej. Finns det en schlager-dito borde du absolut slänga in en femtiolapp… se bara till att trycka din förhandsfavorit på omslaget till Serbien-bilagan.

  2. Självklart är det så att det är vi som i förväg bestämmer hur det ska gå. TT är ju som alla vet en statlig myndighet som dikterar nyheterna i det här landet.

    Eller hur var det nu igen?

Kommentarer är stängda.