Er man i Belgrad

Har suttit de senaste dagarna och kliat mig i huvudet gällande hotellbokningar i Belgrad. Det har beslutats att jag ska spendera tretton dagar i Serbien i samband med Eurovision Song Contest, jag ska följa Charlotte Perrellis varje steg, nynna på ”Hero” dagarna i ända och inte ge den svenska delegationen en lugn stund.

Men hotellen alltså. Eftersom vi kommer att skicka stora filer med webb-tv-sändningar dagligen, och det kräver en stabil uppkoppling på hotellrummet där Marko ska sitta dygnet runt och redigera för att han inte ska pysa över och explodera när sändningen avbryts och han tvingas börja om igen, så har jag sökt med ljus och lykta genom Eurovisionens väldigt komplicerade och förvirrande hotellbokningssystem. Ett av hotellen erbjöd inte internet, däremot hade de en anställd tandläkare som stod till gästernas förfogande. Ett annat hade ett ”Internet Centre”, där international businessmen can correspond with their associates via e-mail. Jippi.

Men men, nu verkar det som att vi hamnar på ett plejs vid namn Hotel Union som bokningsgurun Svetlana lovat är centralt och fint nog för TT trots att det inte står med bland de säkerhetsgaranterade officiella hotellen. Så boka det Mattias, trots att det inte står med i formuläret, duger det åt TT så duger det åt DN! Jag lovar att ha slivovitzan på kylning när du anländer.

En kommentar till “Er man i Belgrad”

Kommentarer är stängda.