En kille utan koll

Jisses. Jag är som Bambi här, halkar runt på desken utan vare sig styrsel eller mål, eller jo, mål har jag – att överleva den första jobbdagen på hur länge som helst på min ordinarie position. Har ju varit tjänstledig, kulturreporter och schlagerexpert de senaste nio månaderna. Nyss la jag ut den döde Hugo Claus på nöjeslinan istället för kulturditot, jag har kategoriskt missat att vi numera kopplar en bild till varje ynka lilla notis vi publicerar och batterierna i min bandare har tagit slut. Fast det senare ska väl knappast belastas min förändrade redaktionsroll antar jag.

Hur som helst, jag vill inte säga något med det här förutom att om ni hittar några fel i dagens nöjes- och kulturjournalistik så är det troligen jag som stått för dem.

Till plussidan vill jag dock meddela att jag hann intervjua Markus Krunegård vid lunchtid. Riktigt trevlig karl måste jag säga. Hoppas han inte hade koll på att jag gav en Laakso-skiva en tvåa i betyg för några år sedan.

2 reaktioner till “En kille utan koll”

  1. Fortsätt du att taffla så stjäl jag ditt jobb ska du se.

    Moahahaha.

    (Nä, okej. Men en liten rookie kan väl drömma?)

Kommentarer är stängda.