DJtv #67 – Ljudböcker var’e här

Det har gått ett par månader sedan ljudboksversionen av ”Vi har redan sagt hej då” blev färdig – hur har det gått? Vi utvärderar de digitala delarna av Daniels egenutgivningsprojekt, bjuder på en del siffror och fläskar på med några bakom kulisserna-bilder från inspelningsstudion i vårt gamla källarförråd.

Och avslutningsvis en vädjan – kom jättegärna med tips om hur vetskapen om ljudbokens existens kan spridas till en större krets. För det tycker vi att den är värd!

Och glöm inte att DJtv även finns som podcast via iTunes.

2 reaktioner till “DJtv #67 – Ljudböcker var’e här”

  1. Inspirerande avsnitt av DJtv! Framförallt intressant att höra lite mer om ljudboksproduktionen, och dina kostnader jämfört med en förlagsproducerad ljudbok. Vi har också som mål att släppa en ljudboksversion av Dimmaletting, och planerar att göra så ungefär 1,5 månad efter pocket/e-bok-släpp. Vad tror du om tidsåtgången? Klarar man att producera på 3 månader (den tid som finns mellan helt färdigt bokmanus och releasedatum)?

  2. Tack!

    Det tror jag absolut att ni hinner. Det beror så klart på hur mycket tid man har att lägga, men man bör ta i beaktande när det gäller min egen tid att jag fick extremt lite tid att fixa med ljudboken efter att Tage hade fötts. Tanken var ju att ljudboken skulle vara klar i god tid innan han kom, vilket nog också skulle ha skett om han inte fötts en månad för tidigt…

Kommentarer är stängda.