DJtv #47 – Vi har redan sagt hej då

I veckans avsnitt ställer Johanna Daniel mot väggen gällande utgivningen av hans andra roman ”Vi har redan sagt hej då”. Vad var det som fick honom att bestämma sig för att ge ut den på eget förlag? Hur kommer det sig att det är ljudboken som ska distribueras gratis och inte e-boken? Varför var Johanna till en början motståndare till projektet? Vad återstår innan boken är redo för utgivning den 2 februari? Varför kommer eventuellt ljudboken att skilja sig åt från den inbundna versionen? Svaren på dessa frågor, plus rörliga bilder på en ovanligt nervös Daniel, bjuder vi på i den 47:e upplagan av DJtv.

Och glöm inte att DJtv även finns som podcast via iTunes.

5 reaktioner till “DJtv #47 – Vi har redan sagt hej då”

  1. Du säger att din inläsning av ljudbok inte kommer att bli lika bra som om Tomas Bolme gjorde den… Det kanske stämmer när det gäller vissa aspekter. Men glöm inte att du tillför något annat som ingen proffsskådis kan: autenticitet. Det är speceillt att höra författaren själv (under förutsättning att det håller hyfsad kvalitet).

  2. Jo, tänkte nästan att det blir en mer skrikig bebis… inte riktigt lika lågmäld och nyanserad som romanbebisen då kanske 🙂

    Bebisar är bra. Mina egna har fyllt 3 och 7 redan. Romanbebisen får jag dock vänta på lite till… blir nog en novellbebis först tror jag.

Kommentarer är stängda.