DJtv #20 – Det firar vi med en sjyst fest

DJtv lämnar tonåren den här veckan, och det firar vi genom att prata om kalas. Releasefester har de senaste åren kommit att bli allt mer vanliga i samband med bokutgivningar, hur kommer det sig? Som festminglare av rang bjuder vi dessutom på tio konkreta tips för att göra just ditt releasekalas lyckat. Och som bonus avslöjar vi hur det gick till när Johanna råkade stjäla 20 kronor av en hemlös på väg till releasen av Ida Lindes nya bok ”Om jag glömmer dig blir jag en annan” i helgen.


DJtv #20 – Det firar vi med en stor fest from Daniel Åberg on Vimeo.

Och glöm inte att DJtv finns att prenumerera på som podcast.

Tillägg: Vår vanliga videospelare Vimeo teknikkrånglar den här veckan. Klippet kommer därför att inledningsvis ligga uppe som ett Blip-inslag. Att tekniken ska krångla just denna jubileumsmorgon ser jag som ett exempel på alltings jävlighet.

——

Uppdatering måndag kväll: Sent omsider började Vimeo fungera igen, så jag har ändrat så att klippet nu kommer från vår vanliga leverantör. Men jag är fortfarande rätt sur på Vimeo, och vacklar lite i min framtidstro gällande dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.